psikologji.net
Qershor 22, 2017, 09:41:27 MD *
Miresevini, Vizitor. Ju lutemi identifikohuni ose regjistrohuni.

Identifikohuni me emrin, fjalekalimin dhe kohen e identifikimit
Njoftime: Lexoni materiale të ndryshme në: Psikologji - Gjithçka nga www.Psikologji.net <> Për të pasur të drejta dhe akses të plotë në të gjithë forumin, ju duhet të regjistroheni së pari. Për t'u regjistruar klikoni këtu: Regjistrohuni. Për çdo problem mund të na kontaktoni në: eldi@psikologji.net
 
   Kreu   Forum Ndihme Kerko Kalendari Shop Identifkohuni Regjistrohuni  
Postuesit më të mirë *
1-   Gresa Pirana
3038 posts
2-   J@mes
2805 posts
3-   sweety
354 posts
4-   Durrsake
322 posts
5-   Marijuana85
317 posts
6-   Ergesta
315 posts
7-   ^_BIM_BUM_BAM_^
238 posts
8-    nor@
211 posts
9-    GABRIEL
200 posts
10-   Kavaljer
186 posts
11-   Psikolog
156 posts
12-    Gazi
155 posts
13-   BeRaTsi_MiZeRje
107 posts
14-   LeGJenda
78 posts
15-   sweety heart
67 posts

Statistika *
Dot Totali i anetareve : 3137
Dot Totali i postimeve : 7244
Dot Totali i temave : 2685
Dot Totali i kategorive : 10
Dot Totali i rubrikave : 87

Sondazh *
Ç'mendoni për përdhunuesit?
Manjakë seksual | 63 (34%)
-
Viktima të situatës | 9 (4%)
-
Nuk e di | 0 (0%)
-
- A ka të bejë veshja dhe sjellja e femrës? | 3 (1%)
-
Sigurisht | 21 (11%)
-
Aspak | 21 (11%)
-
Nuk e di | 8 (4%)
-
- Kush e ka fajin? | 0 (0%)
-
Përdhunuesi | 42 (23%)
-
Femra provokuese | 9 (4%)
-
Media / Shoqëria | 6 (3%)
-
Totali I Votave: 70


Kërko me Google *


xx Parajsa që më vonë kthehet në ferr | 27 Qer 10
Gresa Pirana
 06:29:36 nga Gresa Pirana
 Views: 6834 | Comments: 1

Parajsa që më vonë kthehet në ferr

Mëngjesi i së shtunës Arlindin e kishte pritur zgjuar.
Mendimet e thella e kishin kapluar,mundohej që secilit problem të tij që kishte ti lidhte grykën.
Zgjohet ,ashtu me mëngjes me nerva,as që përshendet familjarët për tu thënë mirmengjes, ...


xx Cilat janë simptomat e stresit pas traumës (SPT) | 28 Maj 10
J@mes
 05:10:30 nga J@mes
 Views: 15026 | Comments: 2

Po ju radhis simptomat pos traumatike qe mund ti shfaqen nje individi qe mund te kete qene viktime e nje torture, perdhunimi, pjesemarres ne lufte, aksident automobilistik, persekutim, humbja e nje te dashuri/afermi, deshtim, ndarje, etj.

Nje person i tille ka shume gjasa te vuaj nga...


xx Test për vlerësimin e varësisë nga celulari | 07 Maj 10
J@mes
 09:38:26 nga J@mes
 Views: 7011 | Comments: 3

[ Kemi testuar 32 individe te moshes 17-18 vjeçare, gjimnaziste.
Qellimi i ketij testimi eshte te vleresuarit e nivelit te varesise se ketyre individeve nga celulari ( celularo-mania ) ].

Te gjithe kane mundesine t'i pergjigjen pyetjeve te ketij testi dhe ne fund te nxjerrin rezu...


xx Fantazitë dhe fantazmat seksuale | 03 Maj 10
J@mes
 06:07:15 nga J@mes
 Views: 6181 | Comments: 1

Fillimisht, jeta seksuale ndryshon, pra nuk eshte e njejte si per mashkullin dhe per femren.

Nje pjese e madhe e femrave mund te zhgenjehet nga marredheniet e para, pasi ato perftojne pak ose aspak kenaqesi dhe kjo nuk perkon me ate ekstazen e paramenduar nga to per seksin.
Duhet...


xx Varësia nga celulari | 28 Mar 10
J@mes
 06:45:16 nga J@mes
 Views: 11160 | Comments: 5

Nga Eldi Stermasi - Psikologji.net

Hyrje

Si te gjitha te ashtuquajturat “varesi te reja”, edhe “celularomania” tenton te shfaqet mbi te gjitha ne lidhje me aspektet me te brishta te individit. Psh, nqs personi ka probleme te vetvleresimit celular...


Pages: [1] 2


Reklama *SimplePortal Classic 2.0.5
Mundeshuar nga MySQL Mundesuar nga PHP psikologji.net | Mundesuar nga SMF 1.1.8.
© 2005, Simple Machines LLC. Te Gjitha Te Drejtat Te Rezervuara.
XHTML 1.0! CSS!
Faqja u krijua ne 0.139 sekonda me 74 veprime.