psikologji.net
Qershor 22, 2017, 09:44:40 MD *
Miresevini, Vizitor. Ju lutemi identifikohuni ose regjistrohuni.

Identifikohuni me emrin, fjalekalimin dhe kohen e identifikimit
Njoftime: Lexoni materiale të ndryshme në: Psikologji - Gjithçka nga www.Psikologji.net <> Për të pasur të drejta dhe akses të plotë në të gjithë forumin, ju duhet të regjistroheni së pari. Për t'u regjistruar klikoni këtu: Regjistrohuni. Për çdo problem mund të na kontaktoni në: eldi@psikologji.net
 
  Kreu Forum Ndihme Kerko Kalendari Shop Identifkohuni Regjistrohuni  
Faqe: [1]   Shko Poshte
  Printo  
Autor Teme: Lista e shkollave të arsimit të lartë privat të liçensuara në Shqipëri  (Lexuar 8013 here)
0 Anetare dhe 1 Vizitor po shikojne kete teme.
J@mes
The World Is Yours
Administrator
Qytetar/e Nderi
*****
Jo Ne Linje Jo Ne Linje

Gjinia: Mashkull
Postime: 2805
7513.00 Kredite

View Inventory
Send Money to J@mes


Shiko Profilin WWW
« : Tetor 31, 2008, 09:46:42 PD »

Ketu po paraqes listen e universiteteve private te liçensuara ne Shqiperi.

1. Shkolla e lartë “New York University-Tirana”, VKM nr.397 dt.15.8.2002, UM nr.518/1prot., dt.20.8.03

“I akredituar” (me kohë të plotë)
Gjuhe dhe letersi angleze;
Administrim Biznesi;
Kontabilitet
Finance
Marketing
Ekonomi
Menxhim
Shkenca kompjuterike;
Shkenca politike dhe Maredhenie nderkombetare;
Psikologji;
Media komunikim gazetari

Master i nivelit 1
Administrim biznes
Administrim biznesi me profil bankar
Tel. 04/273056-57-58
Adresa Komuna e Parisit (prane kopshtit botanik) Tiranë, www.unyt.edu.al

 

2. Shkolla e lartë “Luarasi” VKM nr. 611 datë 11.09.2003

“I akredituar” (MASH, Urdher nr.71, date 18.02.2008),

Cikli i parë në: (me kohë të plotë)
Juridik
Rektorati
Adresa: Bulevardi "Bajram CURRI", European Trade Center", Kati 5
Tel/Fax: +355 4 25 39 19
Kryesekretaria Tel/Fax: +355 4 26 72 00
Web: http://www.luarasi-univ.edu.al
E-Mail: secretary@luarasi-univ.edu.al
info@luarasi-univ.edu.al

3. Shkolla e lartë “Universiteti Ufo Dental” , VKM nr. 197 datë 10.04.2004 , UM. Nr.8981prot., datë 2712.2005

Cikli i Parë në:
Stomatologji
Farmaci (me kohë të plotë)
Juridik
Arkitekture
Ekonomik
Shkenca sociale
Gazetari
Tel. 0682027717, tel. 04-223562
Adresa: Rruga e Durrësit (ish gjykata e rrethit) Tiranë.
www.ufouniversity.al

4. Shkolla e lartë “Universiteti Zoja e Këshillit të Mirë” , VKM nr. 567, date 27.08.2004, MASH nr. 661 date 31.01.2007, MASH nr.35, date 06.02.2007.

“I akredituar” (MASH, nr.8293, date 22.11.2006),

Cikli i parë (sistemi me kohë të plotë ) në :
Mjekësi (6 vite akademike)
Odontoiatri dhe proteza dentare (5 vite akademike)
Farmaci (5 vite akademike)
Fizioterapi (3 vite akademike)
Infermieristikë (3 vite akademike)
Ekonomi dhe Administrim Ndërmarrje (3 vite akademike)
Shkenca Politike dhe Marrëdhënie Ndërkombëtare (3 vite akademike)

Cikli i dyte (Master) ( sistemi me kohë të plotë) në:
Administrim Shëndetësor (2 vite akademike)
Studime Europiane (2 vite akademike)
Inxhinieri Informatike (2 vite akademike)
Infermieristikë (1-2 vite akademike)
Fizioterapi (1-2 vite akademike)
Gestione Finanziaria e Gestione dei Rischi (1 vit akademik)

Specializime (sistemi me kohë të plotë ) në:
Mjekësi (3-5 vite akademike)
Adresa : Kompleksi Spitalor Universitar "Zoja e Këshillit të Mirë", Rruga e Durrësit, Tiranë - ALBANIA
tel: +355 4 273290
fax: +355 4 273291
e-mail: info@unizkm.edu.al
Web : www.unizkm.edu.al

5.Akademia e Filmit & Multimedias “Marubi” ,

VKM nr. 652 datë 30.09.2004

“I akredituar” (MASH, nr.227, date 26. 05.2008),

Cikli i parë në: (sistem me kohë të plotë)

•  Regjisure Filmi & TV ( 3 vite akademike)

•  Skenar (3 vite akademike )

•  Kamera (3 vite akademike )

•  Montazh ( 3 vite akademike )

Rektor: Kujtim Çashku

Adresa: Rr. Alaksandër Moisiu nr 76 – Tiranë-

(ish Kino – Studio )

tel/fax ++ 35542365157 / 188

Cel/ 0692057119

Email/ info@afmm.edu.al
www.afmm.edu.al

6. Shkolla e lartë “Universiteti Marin Barleti”, VKM nr. 571 datë 12.08.2005, UM nr.2365prot., datë 12.4.2006

Cikli i Parë me kohë të plotë në:
Matematikë të zbatuar
Menaxhim
Financë - Kontabilitet
Gjuhë moderne (anglisht, gjermanisht, frëngjisht)
Drejtësi
Sociologji
Shkenca politike
Psikologji
Adresa : Rr. "Sami Frasheri", nr.41, Tirane
Tel/Fax : 04 240 706
web : http://www.umb.edu.al
e-mail : info@umb.edu.al

7. Shkolla e lartë “Universiteti Kristal”, VKM nr. 761 datë 06.12.2005

Cikli parë në:
Ekonomik
Juridik
Stomatologji
Farmaci
Fakulteti i Shkencave Politike me degë:
marrëdhënie ndërkombëtare,(3 vite),
shkenca komunikimi, (3 vite),
administrim publik, (3 vite).
Fakulteti Elektronikës me degë:
Elektronikë (3 vite),
Teknologji informacioni (3 vite),
Informatikë (3 vite).
Fakulteti i infermierisë me degën:
Infermieri, (3.5 vite).
Tel/ 0682087674 , tel. 048202986/7
Adresa:Përgjatë autorstradës Tiranë-Durrës,kilometri 3,
www.kristal.edu.al

Në Fier hapen degët:
Fakulteti i Shkencave Politike me degë:
marrëdhënie ndërkombëtare, (3 vite),
shkenca komunikimi, (3 vite), administrim publik, (3 vite).
Fakulteti Ekonomik me degë:
menaxhim biznesi, (3 vite),
financë, (3 vite).
Adresa: ish Hotel Turizmi, Fier.
Kontakt: 034 30035.

8. Shkolla e lartë “Justiniani i Parë”, VKM nr.156 dt.15.3.2006

Cikli i Parë në: (me kohë të plotë)
Juridik
Tel/ 0682026198

9. Shkolla e lartë “Sevasti dhe Parashqevi Qiriazi” VKM nr.274, dt.10.5.2006

Cikli i Parë në:
Menaxhim Biznesi
Finance
Kontabilitet
Administrim Publik (3 Vjet)
Marketing (3 vjet)
Turizem (3 vjet)
Banke dhe institucione financiare (3 vjet)
E drejte Biznesi (3 vjet)
Tel. 0682063042
Adresa Pranë Universitetit Bujqësor në Kamëz, Tiranë.

10. Shkolla e lartë "Universiteti Europian i Tiranës", VKM nr.636 dt.27.9.06

Cikli i parë në: (me kohë të plotë)
gazetari,
komunikim-marrëdhënie publike,
shkenca politike,
marrëdhënie ndërkombëtare
jurist i përgjithshëm
Ekonomik (3 vjet)
Finance-Banke (3 vjet)
Menaxhim Biznesi (3 vjet)
Administrim Publik (3 vjet)
Adresa: Rruga e Barikadave vila 57, (Ish befotrofi) Tiranë
www.universitetieuropian.com
tel.0692054103, sekretaria 0692535088, 04 - 367 861

11. Shkolla e lartë“Justicia” (me kohë të plotë)

Cikli i parë në:
Drejtësi
Tel.04-268322
Adresa: Rruga “Sami Frashëri” pall 24/1, e-mail: justicia@yahoo.com

12. Shkolla e lartë “Aldent” (me kohë të plotë)

Cikli i Parë në:
Laborantë dentarë.
Stomatologji 5-vjeçare
Adresa: Rruga e Dibrës, nr.235, Tiranë
Tel.04 231835.

13. Shkolla e lartë “Medikadent” (me kohë të plotë)

Cikli i parë në:
Laborantë dentarë
Infermjeri
Adresa: pranë spitalit Tiranë

14. Shkolla e lartë “ Wisdom University ” (edukim në distancë).

Cikli i parë në:
Shkenca Bankare dhe të Sigurimeve,
Shkenca Politike
Psikologji (3 vjet)
Drejtesi (3 vjet)

15. Shkolla e larte “ UNIVERSITETI POLIS”, VKM Nr.698, date 11-10-2006.

Cikli i pare ne: (me kohe te plote)
Arkitekture – Urbanistik
Planifikim Urban
Tel: 04/ 223922
04/237236
Fax: 04/220517
Adresa: Rruga “Vaso Pasha”, nr 20,Tirane
www.universitetipolis.org
e-mail: info@universitetipolis.org

16. Shkolla e larte “ Epoka ”, VKM nr. 281, dt. 12.3.2008 .

Cikli i pare ne: (me kohe te plote)
Arkitekture (4 vite)
Inxhinieri ndertimi (4 vite)
Inxhinieri kompjuterike (4 vite)
Ekonomik (4 vite)
Finance/banke (4 vite)
Administrim - biznes (4 vite)
Shkenca politike dhe marredhenie nderkombetare (4 vite)

17. Shkolla e Larte "Amerikan i Tiranes", licensuar me VKM nr. 259, dt. 27.2.2008, per programet e studimit .
Stomatologji (5 vite)
Infiermeri (3 vite)
Teknik Laboratori (3 vite)
Fizioterapi (3 vite) )
Teknik farmacist (3 vite
Teknik imazheria (3 vite)
Drejtesi (3 vite)
Jurist/specialist ndermarrjeje (3 vite)
Administrim biznesi (3 vite)
Finance - banke (3 vite)
Identifikuar


Faqe: [1]   Shko Lart
  Printo  
 
Shko te:  

SimplePortal Classic 2.0.5
Mundeshuar nga MySQL Mundesuar nga PHP psikologji.net | Mundesuar nga SMF 1.1.8.
© 2005, Simple Machines LLC. Te Gjitha Te Drejtat Te Rezervuara.
XHTML 1.0! CSS!
Faqja u krijua ne 0.115 sekonda me 20 veprime.